Hírolvasó

Prezentáció a gyakorlatban

Új Akropolisz - 2018, április 25 - 22:35
Workshop Kezdete 2018.05.26. szombat 10:00 Vége 2018.05.26. szombat 17:00 Helyszín Kairosz Kultúrműhely, Székesfehérvár, Megyeház utca 22/a Helyszín link /kozpont/szekesfehervar Részvételi díj A részvételi díj: 5000 Ft, diákoknak: 3500 Ft. Prezentáció a gyakorlatban

Bármit megtennél azért, hogy meggyőző lehess az államvizsgán, az állásinterjún vagy éppen a munkahelyeden? Többet szeretnél tudni, mint amit egy rövid, internetes összefoglalóból megtanulhatsz? Gyere el prezentációs workshopunkra egyedül, vagy barátaiddal, ismerjétek meg együtt és gyakoroljátok az eredményes előadás művészetét!

Mi nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy fiatalos, pörgős, gyakorlatokra épülő képzést tartsunk, fókuszban az államvizsgával és a munkahelyi helyzetekkel. Multinacionális és egyetemi környezetben gyakorlatot szerzett előadóink adják át tapasztalataikat, melyek révén Ti is hamar az átlagos előadók szintje fölé emelkedhettek!

Témáink lesznek:

- Hogyan fogalmazzuk meg a prezentáció üzenetét?

- Miért fontos a hármas tagozódás?

- Hogyan készítsünk el egy jó előadást? Hogyan gyűjtsünk anyagot, hogyan válasszuk ki a megfelelő prezentációs eszközöket és technikákat?

- Hogyan készüljünk fel a beszéd előadására?

- Hogyan adjunk elő, hogyan tartsuk fenn a figyelmet, hogyan kezeljünk nehéz helyzeteket?

 A tréninget vezeti Grúsz Róbert és Dr. Bán Krisztián.

 Kérjük, amennyiben szeretnél részt venni a tréningen, legkésőbb a programot megelőző csütörtök éjfélig regisztrálj e-mailben.
 Információ és jelentkezés: szfvar[kukac]ujakropolisz.hu

Előadó Grúsz Róbert Bán Krisztián

Színek ég és föld között

Új Akropolisz - 2018, április 25 - 17:39
Workshop Kezdete 2018.05.12. szombat 14:00 Vége 2018.05.12. szombat 18:00 Helyszín Pécsi Kávé, Pécs Irgalmasok utcája 6. Helyszín link /kozpont/pecs Részvételi díj 3200,- Ft Kedvezmény 2500,- Ft Színek ég és föld között Goethe színelmélete és színkeverés a gyakorlatban

Ismered Goethe-t, a költőfejedelmet? És tudtad, hogy nem csak az irodalomnak élt? Sőt! Workshopunkon most megismerheted Geothe színelméleti tanításait és a gyakorlati foglalkozáson ki is próbálhatod!

„Mindazt, amit költőként alkottam, nem sokra tartom. Kiváló költők éltek koromban és még kiválóbbak előttem, s hasonlóan kiválóak fognak élni utánam. De hogy századomban a színtan bonyolult tudományában én vagyok az egyetlen, aki tudja az igazat, erre büszke vagyok, és ezért sokak fölött állónak érzem magam.” Goethének ezeket a szavait jegyezte fel Eckermann 1829. február 19-én naplójában.

Belépődíj: 3.200,-Ft , diákoknak 2.500,-Ft
(a díj magában foglalja a teljes anyagköltséget a gyakorlati foglalkozáshoz, valamint 300,-ft értékű kupont, melyet a workshop ideje alatt a Pécsi Kávéban levásárolható)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött: pecs[kukac]ujakropolisz.hu

Alkotó műhelyfoglalkozások festés színkeverés
Tartalom átvétel