Hogyan előzzünk meg egy rakat betegséget?

Betegségmegelőzés

A betegséget
sokkal jobb megelőzni
mint gyógyítani.

És konkrétabban:
Jó pár hete belevágtam egy betegségmegelőző projektbe. Az a lényege, hogy egyezkedtem jó pár orvosi laborral meg Dr. Németh István orvos barátunkkal és sikerült összeállítani egy betegségmegelőző vizsgálati csomagot. Egy labor, a Doktor24 vállalta, hogy jelentős kedvezménnyel elvégez egy csomó fontos vizsgálatot azoknak, akik ezen a csoporton keresztül jelentkeznek be hozzájuk.
István pedig vállalta, hogy a laboreredményeket ingyen kielemzi és szól az érintettnek ha valami rendellenességet lát benne.
Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, akkor ezen az űrlapon keresztül tudsz rá jelentkezni, illetve bátran megoszthatod rokonokkal, ismerősökkel, barátokkal, hadd legyenek egészésgesebbek minél többen:
https://urlap.tanit.hu/842997

Milyen vizsgálatokról van szó?

Kvalitatív vérkép , Vérsüllyedés, Vércukor, CRP, K (kálium), CN (karmbamid), kreatinin, GOT, GPT, GGT, AP, Amilase, Összkoleszterin, HDL koleszterin, Triglicerid, Vizelet vizsgálat, Testsúly, testmagasság, derék-csípő hányados, vérnyomás, Mellkas röntgen, EKG (12 elvezetéses Nyugalmi EKG), Szemészeti vizsgálat optometristával, Széklet vérvizsgálat 40  éves kortól, Nőknél nőgyógyászati szűrővizsgálat (hüvelyi ultrahang vizsgálat, citológia, nőgyógyászati áttekintő vizsgálat), Férfiaknál PSA (prostata daganat) 40 éves kortól.

Mennyibe kerül?

A kedvezményes laborvizsgálatok ára idén:
férfi 40 év alatt 26 470,- Ft, 40 év fölött 32 770,- Ft
nő 40 év alatt 26 470,- Ft, 40 év fölött 29 170,- Ft,
nőgyógyászati vizsgálattal 40 év alatt 46 180,- Ft, 40 év fölött 48 880,- Ft

Az eredmények elemzését Dr. Németh István ingyen elvégzi.

Hogyan zajlik ez az egész?

- Kitöltöd a jelentkezési űrlapot: https://urlap.tanit.hu/842997
- Kapni fogsz tőlem egy visszaigazoló emailt
- Utána tudsz vizsgálati időpontot kérni a Doktor24 labortól: +36 70 371 0539 itt majd az "Apáti vizsgálati csomag"-ra kell hivatkozni
- A megbeszélt időben a labor elvégzi a vizsgálatokat (ott kell nekik fizetni helyben), ez egy alkalmat jelent és kb 1-2 órát vesz csupán igénybe
- A labor emailben elküldi neked az eredményeket
- Ha ezeket a labortól kapott emaileket továbbítod Dr. Németh István orvos barátunknak, ő két napon belül elemzi azokat és megírja neked emailben ha van valami amire oda kell figyelned.


Jó egészséget!