A tudás megosztása nem lehetőség: kötelesség
Tanit.hu

Python tanfolyam - részletek

A tanfolyam célja

Kitűzött célunk az, hogy megismertessük veled a Python nyelven keresztül a programozás alapvetéseit. Nem csupán egy nyelvet tanítunk, amivel jól lehet keresni, hanem programozói szemléletmódot is. Ebbe beletartozik természetesen a konkrét Python kódok írása, de szó fog esni arról is, hogy a programozási nyelvek hatékonyságát hogyan lehet átvinni a mindennapi életünkbe. Hogyan hozzuk meg a döntéseinket, a napi szokásainkkal kapcsolatban mik a lényeges szempontok és hogyan tudjuk hatékonyan kezelni az olyan nehéz helyzeteket, amelyekből legszívesebben kimenekülnénk vagy halogatnánk. Fontos téma az is, hogy milyen felelősséggel jár a szoftverfejlesztés, milyen lehetőségeket és egyúttal milyen komoly veszélyeket is rejt magában.

A tananyag

A mottónk nem csupán szlogen, komolyan vesszük:
A tudás megosztása nem lehetőség: kötelesség

A tanfolyam anyaga teljesen publikus, bárki elérheti és bátorítunk is, hogy olvasd, próbáld, haladj a saját tempódban. Mi ahhoz adunk segítséget, hogy az első lépéseket lendületesen tudd megtenni, és ehhez sokak számára a leghatékonyabb kezdési mód a vezetővel segített tanulás. A tanfolyamon ezeken a témákon és feladatokon megyünk végig, persze nem az összesen, de minden fontosabb témát érinteni fogunk:
python.tanit.hu

Néhány érintett téma, amelyekkel megismerkedhetsz:

Amit nyújtunk

A tanfolyamunk célja, hogy átfogó és gyakorlatorientált oktatást nyújtson, amely segít felépíteni a programozói tudásod és az ehhez szükséges készségeidet.
Tanfolyamunk során fokozatosan haladunk az alapoktól a haladóbb témákig, hogy biztos alapokat teremtsünk számodra. Megismered a változókat, adattípusokat, vezérlési szerkezeteket, függvényeket és objektumorientált programozást. Emellett bemutatjuk a Python nyelv kulcsfontosságú funkcióit és moduljait, amelyek ismeretében hatékony kódok tanulsz írni.

Jelentkezés, kérdések

Ha érdekel valamelyik tanfolyamunk, vagy kérdések merültek fel benned, írj nekünk vagy hívj bennünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.